Crossfit

En sundere hverdag med Crossfit

Under ø-ugen får du et både fysisk og teoretisk indblik i Crossfit, ligesom du vil arbejde med cardio igennem iltprovokerende boldspil. Hele ugen arbejder du med de fundamentale bevægelser, der bruges i funktionel træning. Du vil arbejde med sved og passion, og du vil få et overordnet indblik i, hvordan du får en sundere og mere passioneret hverdag. Er det dig? – så er Crossfit ø-faget, du skal vælge.

Ugen består af en række elementer:

• En masse træning. Styrke, kondition og smidighed
  • Du vil få teori bag træning og basal viden om kost, og hvordan træning og kost ideelt set går hånd i hånd
  • Du lærer at sammensætte en WOD (Workout of the day) og sammensætter dit helt eget personlige træningsprogram

Til hver træning vil der være et bestemt fokus og en række bestemte øvelser, der undervises i. Koblingen mellem teori og træning vil være 40/60 ugen igennem, og der vil være en klar rød tråd i undervisningen hele ugen.

I bolddelen vil der udover sved være tekniktræning, så du vil kunne få det maksimale ud af din boldbasserede cardiotræning.

Se flere fag på Sport & Fitness