Crossfit

En sundere hverdag med Crossfit

Under ø-ugen får du et både fysisk og teoretisk indblik i Crossfit, ligesom du vil arbejde med cardio igennem iltprovokerende boldspil. Hele ugen arbejder du med de fundamentale bevægelser, der bruges i funktionel træning. Du vil arbejde med sved og passion, og du vil få et overordnet indblik i, hvordan du får en sundere og mere passioneret hverdag. Er det dig? – så er Crossfit ø-faget, du skal vælge.

Ugen består af en række elementer:

  • En masse træning. Styrke, kondition og smidighed
  • Du vil få teori bag træning og basal viden om kost, og hvordan træning og kost ideelt set går hånd i hånd
  • Du lærer at sammensætte en WOD (Workout of the day) og sammensætter dit helt eget personlige træningsprogram

Til hver træning vil der være et bestemt fokus og en række bestemte øvelser, der undervises i. Koblingen mellem teori og træning vil være 40/60 ugen igennem, og der vil være en klar rød tråd i undervisningen hele ugen.

I bolddelen vil der udover sved være tekniktræning, så du vil kunne få det maksimale ud af din boldbasserede cardiotræning.

Se flere fag på Sport & Fitness

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X