Crossfit

En sundere hverdag med Crossfit

Under ø-ugen får du et både fysisk og teoretisk indblik i Crossfit. Hele ugen arbejder du med de fundamentale bevægelser, der bruges i funktionel træning, og vil du have et overordnet indblik i, hvordan du får en sundere hverdag, så er Crossfit faget, du skal vælge.

Ugen består af en række elementer:

• En masse træning. Styrke, kondition og smidighed
  • Teorien bag træningen
  • “Du bliver, hvad du spiser” – Basal viden om kost, og hvordan træning og kost ideelt set går hånd i hånd
  • “Det er i hvert fald dejligt bagefter” – Motivation
  • Lær at sammensætte en WOD (Workout of the day)
  • Få sammensæt dit helt eget personlige træningsprogram

Til hver træning vil der være et bestemt fokus og en række bestemte øvelser, der undervises i. Koblingen mellem teori og træning vil være 40/60 ugen igennem, og der vil være en klar rød tråd i undervisningen hele ugen.

Du vil få værktøjer, der gør det nemmere at gøre sundhed til en integreret del af din hverdag (motivation). Du vil opnå basal viden om både kost og træning, så du ved, hvad du skal spise for at opnå et bestemt mål, så du kan sammensætte en WOD (workout of the day). Vi afslutter ugen med at lave et skræddersyet træningsprogram, der passer på lige netop dig.

Se flere fag på Sport & Fitness