Crossfit

En sundere hverdag med Crossfit

Under ø-ugen får du et både fysisk og teoretisk indblik i Crossfit. Hele ugen arbejder du med de fundamentale bevægelser, der bruges i funktionel træning, og vil du have et overordnet indblik i, hvordan du får en sundere hverdag, så er Crossfit faget, du skal vælge.

Ugen består af en række elementer:

 • En masse træning. Styrke, kondition og smidighed
 • Teorien bag træningen
 • “Du bliver, hvad du spiser” – Basal viden om kost, og hvordan træning og kost ideelt set går hånd i hånd
 • “Det er i hvert fald dejligt bagefter” – Motivation
 • Lær at sammensætte en WOD (Workout of the day)
 • Få sammensæt dit helt eget personlige træningsprogram

Til hver træning vil der være et bestemt fokus og en række bestemte øvelser, der undervises i. Koblingen mellem teori og træning vil være 40/60 ugen igennem, og der vil være en klar rød tråd i undervisningen hele ugen.

Du vil få værktøjer, der gør det nemmere at gøre sundhed til en integreret del af din hverdag (motivation). Du vil opnå basal viden om både kost og træning, så du ved, hvad du skal spise for at opnå et bestemt mål, så du kan sammensætte en WOD (workout of the day). Vi afslutter ugen med at lave et skræddersyet træningsprogram, der passer på lige netop dig.

Se flere fag på Sport & Fitness

Mød eleverne

 • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

  Ida Hvidtfeldt Skovmøller
  Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X