Bliv Journalist!

Du får den perfekte sparring og forberedelse til optagelsesprøverne på journalistuddannelserne på både Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og SDU  på ø-ugen ”Bliv journalist!”. Det er en temauge, hvor du går i dybden med journalistikken. Du får et indgående indblik i forskellige journalistiske discipliner som reportage, interviews og skrivemetoder.

Under ø-ugen bliver du indført i en række af journalistikkens forskellige medier. Lige fra den specifikke og korte kommunikation på de sociale medier til den visuelle kommunikation i TV-mediet. Du øver dig specifikt i journalistprøverne, og du får personlig sparring af en uddannet journalist.

Hvis du finder det her fag interessant, kan du supplere med andre spændende på skolen for Journalistik og Politik.

Vores journalistiske skole har blandt andet ideologierfilosofi og etik som fag, du også kan vælge at læse mere om.

Se flere fag på Journalistik & Politik