Arkitektur

DETTE ER ET Ø-FAG!

Hvorfor er nogle huse bygninger, mens andre er arkitektur?

Det spørgsmål skal vi selvfølgelig prøve at besvare.

Men først og fremmest skal vi øve os i at få øje på arkitekturen, og give den lejlighed til at gøre indtryk på os. Så vi senere kan genkende den, når vi møder den i bybilledet eller i landskabet – og lære at sætte pris på den.

Moderne arkitektur vi i dialog med os, og gøre en forskel i vores liv. Vi skal se på nogle af de værdisæt og idealer for det ”gode” og meningsfulde liv, som ligger bag arkitekturens former, igennem det 20´århundrede.

Og selvfølgelig skal vi ud i virkeligheden og indtage arkitekturen med alle sanser. Gå rundt om bygningerne og få en fysisk fornemmelse af deres størrelse. Gå igennem dem og mærke atmosfæren, lyset, lugtene, akustikken, materialerne, og den særlige stemning i netop dette stykke arkitektur.

Endelig skal vi tegne og bygge et modelprojekt.

 

Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Se flere fag på Designskolen her

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X