ØkoX

En udendørs ø-uge, hvor vi eksperimenterer med råvarer set ud fra et bæredygtigt og klimavenligt perspektiv.

JA, det kan lade sig gøre at lave mad for 0 kr. Meget mad og til mange mennesker. Dejlig og velsmagende og overdådigt. Måltidet, vi skaber, deler vi ud til mennesker til vores helt særlige event, som vi afholder i Aarhus.

Der er meget madspild i Danmark og i hele verden generelt. Vi sætter fokus på den problematik og redder råvarerne inden de ryger i skraldespanden. Vi omdanner dem til velsmagende og kostbar mad.

Se flere fag på Madskolen her