Ø-fag Keramik

KERAMIK ER ET Ø-FAG!

Fundamentet for keramik er kendskabet til materialer og tekniker.

Derfor bliver du i dette Ø-fag undervist i langt de fleste formgivningsteknikker, såsom drejning, pladeteknik, kvætsning og extruding, ligesom du får undervisning i dekoration, glasur og brændinger, både på praktisk og teoretisk plan.

Modsat det store keramikfag skal du her kastes ud i at lave ting i større målestok. Lær at lave vaser, fade og meget, meget andet! Det kræver koncentration, fordybelse, teknisk snilde og ikke mindst en forståelse for håndværket.

Hvis du synes, at Keramik er spændende, vil du helt sikkert synes om vores andre Ø-fag. Du kan fordybe dig i et hav af forskellige fagligheder, bl.a. Tankernes Magt, Massage og Sangskrivning.

Et Ø-fag er et fag, der afskiller sig fra de andre fag ved, at du har det i en hel uge. Et semester på Odder Højskole består af 3 moduler, hvor du har almindelig skemaundervisning. Hver gang et modul stopper, kommer der en Ø-uge, dvs. en uge med Ø-fag, hvor du kan vælge et fag du gerne vil nørde med hele ugen igennem.

Se flere fag på Designskolen her

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X