Et seniorkursus med gang i

 In Uncategorized

Årets første sommerkursus er kommet godt fra land. Der er tale om seniorkurset, som byder på både kunst, sang, heldagsudflugter og meget andet.

50 seniorkursister tjekkede ind på Odder Højskole søndag eftermiddag til årets seniorkursus, og mandag startede kurset så for alvor. Her bød dagen blandt andet på ekskursion rundt i Odder by og egnen omkring byen.

Der vil også være valgtilbud i løbet af ugen. Inden kurset startede, har kursisterne lavet et fagønske blandt disse fire forskellige fag:

Digital fotografi
Kunst og musik
Bevægelse med gang i
Litteratur og fællessang

Foruden at have et af de fire forskellige valgtilbud, byder dagene på mange flere udflugter. I dag, tirsdag, går turen til Aarhus. Her vil der være mulighed for at vælge mellem to af Aarhus´ verdensklassemuseer, nemlig kunstmuseet Aros eller ”Den gamle by”.

Onsdag går turen igen ud i den dejlige natur omkring Odder by. Denne gang skal kursisterne opleve den idylliske Alrø og den vidunderlige udsigt over Horsens Fjord. Heldagsturen torsdag går til Samsø. Her vil Ole Kæmpe, som er indfødt samsing, og tidligere højskoleforstander, guide rundt på Øen.

Herunder kan du se skemaet for ugens seniorkursus:

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?