En onsdag med debat og foredrag!

 In Branding

Onsdag er altid en helt særlig dag på Odder Højskole! Men onsdag d. 12. oktober kan vi se frem til en MEGET anderledes dag!

Som altid betyder onsdag aften Højskoleaften her på højskole! Det betyder, at vi inviterer en spændende og relevant foredragsholder indenfor! Men i morgen d. 12. oktober har vi også fornøjelsen af at byde velkommen til en formiddag i demokratiets og den demokratiske samtales navn!

Onsdag formiddag kl. 10:30 til 12:00 byder vi nemlig velkommen til Radikale Venstres politiske leder Sofie Carsten Nielsen!

I anledning af folketingsvalget skal hun deltage i et demokratisk event, hvor eleverne får mulighed for at komme med svarene, for at sætte ord på deres bekymringer, tanker og holdninger! Sofie Carsten Nielsen stiller spørgsmålene, og eleverne får mulighed for at svare!

Vi glæder os til en formiddag med mange store tanker og holdninger!

 

Vi vil livestreame hele eventet på Instagram!

 

Onsdag aften KL. 19:30 åbner vi dørene til en spændende Højskoleaften, hvor foredragsholder, forfatter og debattør Frederik Svinth vil fortælle om ensomhed og venskab!

Et gennemgående emne i alle Frederik Svinths klummer, foredrag og tanker er, at vi taler for lidt sammen! Det skaber ensomhed, og for at komme ensomheden til livs, er vi nødt til at pleje vores nære relationer gennem samtale og samvær. Men ensomhed kommer ikke bare til udtryk på en måde, ensomheden har mange ansigter! Og nogle gange kan ensomheden også komme til udtryk selv i vores næreste venskaber. Så hvad helt præcist er forholdet mellem ensomhed og venskab?

 

Alt det, og meget, meget mere, vil Frederik Svinth komme ind på i sit foredrag i morgen aften kl. 19:30 til 21:00!

FOREDRAGET ER PÅ ENGELSK, OG ER GRATIS FOR ALLE!!

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X