Dansk DJ mester kommer til OH

 In Branding, Business, musik

Hvornår er man en rigtig DJ? Og må man egentlig ønske et nummer af en DJ, når man står svedende på et dansegulv og bassen pumper derudaf? Det er nogle af de ting, som den regerende danmarksmester i DJ’ing, DJ FMD, vil besvare, når han gæster Odder Højskole senere i maj.

Med udgangspunkt i sin egen historie, fortæller DJ FMD, hvis borgerlige navn er Michael Lapp, om livet som hip hop DJ. Ved brug af 2 pladespillere og en mixer, bliver eleverne taget med en tur tilbage til starten af 70’ernes New York, op forbi drengeværelset i Skanderborg og til optræden i Tivoli i København foran 30.000 publikummer. I efteråret 2020 vandt han den danske udgave af DMC. Senere på året repræsenterede han Danmark ved selvsamme disciplin ved VM.

Du kan se DJ FMD’s vinder set fra 2020 her.

3 årtier som hip hop DJ

DJ FMD har medvirket og produceret dansk og international hip hop igennem 30 år. Han har været med i den legendariske undergrundgruppe Frez Force Crew, som var kendt for deres tunge støvede hip hop op igennem 90’erne.
DJ FMD har været med på pladeudgivelser siden starten af 90’erne. Inden for de sidste 3 år har han udgivet et album om året med forskellige rappere. Tidligere har han spillet på Jazzhouse i København, været rapperen Kølig Kajs faste DJ i 25 år.
Han spiller regelmæssigt koncerter i Danmark og har opvarmet for store amerikanske kunstnere som Evidence og Wu Tang stjerne-rapperen GZA.

Vil du selv blive bedre til at producere musik eller mixe, så er Musikproduktion måske noget for dig? Der er stadig ledige pladser til forårsholdet 2022, som du finder her.

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X