Designhøjskolens faciliteter

Højskolens designlokaler er netop blevet renoveret og markant udvidet. Vi har et stort, lyst designværksted, hvor vi kan sy, farve stof, arbejde på både store og små designprojekter og i det hele taget give rum til at udfolde kreative tanker.

Odder Højskoles store keramikværksted emmer af hygge og er samtidig et perfekt sted for kunstnerisk frembringelse. Vi kreerer til lyden af den knitrende pladespiller og spruttende kaffemaskine. Samtidig er værkstedet veludstyret: Vi råder over to el-ovne, som du lærer at fylde og tømme. Vi bruger også udendørs rakubrænding, extrudering og vi har naturligvis drejebænke.

Odder Højskoles designskole rummer en lang række fag, som udfoldes både på og uden for designlokalerne. Læs mere om fagene på Designskolen.

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev

Tilmeld dig vores kurser her

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X