Efteråret på OH: Spændende arrangementer står i kø

 In art, Design, Education, film, Health, Lifestyle, musik

Odder Højskole har netop offentliggjort sin kalender for efteråret 2018, og der venter en masse fabelagtige arrangementer.

Sidste onsdag lagde vi fra land med forfatter, antropolog og debattør Dennis Nørmark, som rettede blikket mod et af de mest ekstreme folkefærd i verden, i foredraget Meet the Danes.

Arrangementsprogrammet på Odder Højskole er lige så mangfoldigt som højskolens fagudbud. Der er guf for ørene, når Jakob Alsgaard Bahr og Stine Elbæk giver klassisk koncert og der er guf for serieelskerne af TV-serier som Narcos og Breaking Bad, når OH får besøg af den tidligere narkobaron, Pieter Tritton.

Derudover byder vi indenfor til et psykologiforedrag ved Simon Elsborg Nygaard, klaverkoncert ved den prisvindende pianist Xenia Frederiksen og foredrag om Hollywood ved illustrator Lars Munck. Derudover skal eleverne på oplevelse i Aarhus, når de i starten af september gæster Bora Bora og lidt senere på måneden Moesgaard Museum.

Alle er velkomne til højskolens arrangementer, og de fleste af disse har fri entré. Du kan hele tiden holde dig opdateret ved at tjekke vores kalender. Sådan ser efterårets program ud:

29/8: Klassisk koncert: Jakob Alsgaard Bahr og Stine Elbæk

5/9: Danseforestilling på Bora Bora: Split

19/9: Foredrag om et liv som international kokainsmugler: Pieter Tritton

26/9: Tur: Moesgaard Museum

3/10: Foredrag om livet i en kreativ branche i Hollywood: Lars Munck

31/10: Foredrag om bæredygtighed og trivsel: Simon Nygaard

21/11: Klaverkoncert: Xenia Frederiksen

7/12: Y Aarhus Poetry Club gæster højskole

13/12: Foredrag om livet som instruktør og fotograf: Jonas Risvig

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X