Album-aktuelle Johannes Smed giver koncert på OH

In Branding, musik

I fredags udgav han sit debutalbum “På kanten af det hele” med otte spritnye sange. Johannes Smed er en kunstner, der ikke er bange for at eksperimentere mellem flere forskellige genre. Onsdag d. 26. februar inviterer han inden for i sit eksperimenterende musikalske univers, når han giver koncert på Odder Højskole.

Skal gæsteundervise eleverne i Musikproduktion

Foruden koncerten onsdag aften, vil Johannes Smed også gæsteundervise eleverne i faget “Musikproduktion” i forbindelse med hans besøg på Odder Højskole. Her vil han lære fra sig og give tips og tricks til deres produktioner.

Overvejer du selv at starte på Odder Højskole? Du kan læse meget mere om Skolen for Musik, Sang og Dans, hvor Musikproduktion er hovedfaget.

Releasekoncert og teaterforestilling

Allerede i morgen tirsdag er der releasekoncert på Kunsten i Aalborg og dagen efter på ARoS i Aarhus, inden det altså først er den 26. februar, at han lægger vejen forbi Odder Højskole.

Senere på året er han igen musikaktuel, når teaterkoncerten “Drømte mig en drøm” opføres på Aalborg Teater i maj måned. Her står han nemlig for musikken sammen med en række andre kunstnere.

Du kan følge Johannes Smed på Facebook samt hans YouTube-kanal, hvor du finder et udpluk af hans sange.

Koncerten på Odder Højskole finder sted onsdag d. 26. februar klokken 19.30.