Accessories

Lav accessories på Skolen for Design på Odder Højskole!

Smykker og accessories er overalt omkring os. Og ligeså længe der har eksisteret mennesker, har vi udsmykket os selv med smykker og genstande. De gamle grækere og romere gjorde det, vikingerne gjorde det, og vi gør det stadig den dag i dag.

Men hvad der er meget vigtigt at huske på er, at smykker og accessories aldrig bare er pyntegenstande. De fortæller altid en historie! Nogle gange har et smykke eller en accessory en religiøs eller åndelig betydning, andre gange skal de symbolisere noget politisk, og engang imellem er der noget ekstremt personligt på spil.

Med et mix af forskellige materialer og håndværksteknikker, skal der skabes ”smykker” til beklædningen og dine omgivelser. Du kommer til at idéudvikle og skitsere og skabe unikke produkter.

På faget Accessories bliver du undervist af Ellen, der underviser på Skolen for Design på Odder Højskole. Hun underviser bl.a. i Beklædningsdesign, Designprojekter og meget, meget andet. Ellen er uddannet designer fra Designskolen i Kolding, og har mange års erfaring med design og undervisning.

Så kom og lav accessories på Skolen for Design på Odder Højskole.

Se flere fag på Designskolen her

Mød eleverne

  • Riv 4-5 mdr. ud af kalenderen, tag en pause og slå hovedet fra, find dig selv og det DU er god til, få venner for livet fra nær og fjern, ryk- og bryd grænser, oplev boblende livsglæde, lær at nyde og nyd at lære - få en oplevelse og minder for livet og tag på OH! GO FOR IT - du vil ikke fortryde det!.

    Ida Hvidtfeldt Skovmøller
    Ida Hvidtfeldt Skovmøller Tidligere elev
Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?

X