Studierejser

På Odder Højskole har du mulighed for at opleve verden. På hvert hold har vi en fælles studietur, som er inkluderet i ugeprisen.

Herudover har vi tilkøbsture i form af studierejser, der lægger i forlængelse af dit ophold på højskolen.

Studietur forår 2017: Hamborg

På forårsholdet 2017 rejser vi til hippe Hamborg. En by, der har gennemgået en fantastisk udvikling og i dag fremstår som en af de mest spændende og nytænkende metropoler i Nordeuropa.
På studieturen går vi på opdagelse i byens historie, og finder skæve vinkler på kultur og kunst. Hamborg rummer det hele, og der er noget for enhver, ligegyldigt hvilke fag og hvilke interesser, der dyrkes på højskolen.
Studieturen er inkluderet i den almindelige ugepris.

studierejse

Studierejse forår 2017: Portugal

I juni har du mulighed for en enestående oplevelse, når vi tager på en ca. 14 dages tur til smukke Portugal. Her vil du opleve kultur i den pulserende storby, Porto, og du vil mærke den helt specielle stemning og de bjergtagende udsigter i den gamle portugisiske by Ferreria do Zézere.

Herudover besøger vi universitetet i Portugals tidligere hovedstad, Coimbra, fester med lokale unge i Ferreria do Zézere og møder jomfru Maria i byen Fatima. Studierejsen finder sted i umiddelbar forlængelse af forårsholdet.

Studietur Portugal

Studierejse forår 2017: New York

New York er verdens mest kendte by. Frihedsgudinden, Broadway, Wall Street og Manhattan. Det er svært at finde byer, der igennem det seneste århundrede har haft større indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, sport, medier, kunst og mode end New York, og derfor er byen oplagt for Odder Højskole at besøge. Studierejsen til New York finder sted i juni i umiddelbar forlængelse af forårsholdet. Rejsen er en tilkøbsrejse, og prisen er på ca. 8500 kr.

newyorkodderhojskole

Studietur efterår 2016: Berlin

I 2016 er det 26 år siden Øst- og Vesttyskland blev genforenet. Siden da er Berlin blevet hele Europas kulturelle centrum.
Her er beskidt undergrund og renskuret high class, og det er en by, der på godt og ondt markerer både fred, frihed, krig og splittelse.
På studieturen går vi på opdagelse i den dramatisk historie, og finder skæve vinkler på kultur og kunst. Berlin rummer det hele, og der er noget for enhver, ligegyldigt hvilke fag og hvilke interesser, der dyrkes på højskolen.
Studieturen er inkluderet i den almindelige ugepris.

odder højskole i Berlin

Studierejse efterår 2016: Florida med Politisk aktivisme

Et par uger inden det amerikanske præsidentvalg rejser Politisk Aktivisme til swing-staten Florida og følger valgkampen tæt. Vi går både demokrater og republikanere efter i sømmene, og vi får naturligvis også mulighed for at se nærmere på kulturen i Florida.

Studierejsen til USA koster 2500 kr + kost.

politisk aktivisme

Studierejse efterår 2016: Skitur

Du kan i forlængelse af efterårsholdet i december 2016 få fem dage på ski.
Du får undervisning i alpint skiløb.
Turen er en tilkøbstur og koster ca. 3500 kr. Beløbet dækker transport, ophold, mad, liftkort, skileje og undervisning.

skitur_odderhøjskole

Studierejse efterår 2016: Teatertur til London

På efterårsholdet 2016 er der mulighed for at komme på en teater/filmtur til London. Du kommer til at opleve eksperimenterende teater på intime scener og storslået teater på de store scener. Du besøger filmmuseerne, og ser hvor Shakespeare skrev sine stykker.
Turen ligger i december i umiddelbar forlængelse af efterårsholdet. Teaterturen er et tilkøb og den koster ca. 3900 kr.

Studierejser

Tidligere studierejser

Forår 2016: Hamborg // Etiopien // Bornholm Efterår 2015: Tjekkiet // Berlin Forår 2015: Hamborg // Etiopien Efterår 2014: Berlin // London // Norge Forår 2014: Amsterdam // New York Efterår 2013: Berlin // Tjekkiet Forår 2013: Amsterdam Forår 2012: Berlin Efterår 2011: Berlin Forår 2011: Berlin Efterår 2010: Krakow Forår 2010: Krakow // Beijing Efterår 2009: Krakow Forår 2009: Berlin // New York Efterår 2008: Prag

Tilmeld dig vores kurser her