Sport og Fitness

På skolen for Sport og Fitness sættes din krop i centrum. Du styrker, toner og arbejder med din krop samtidig med, at du lærer om, hvordan den fungerer, og hvordan du får den til at yde optimalt. Odder Højskole har egen hal, beachvolleybane, fitnessfaciliteter og boldbane, og vi samarbejder med Odder Fitness, Spektrum Odder Svømmehal og Via University College i Aarhus for at give dig den allerbedste undervisning og træning.

Passionen er det centrale, hvis du vil opnå gode, langvarige resultater. Det skal ganske enkelt være sjovt og udfordrende. Derfor arbejder vi med stor alsidighed når det gælder fitness og styrketræning og i valg af de sportsgrene, du kommer til at afprøve. Vi giver et spark til rutinen, så din krop hele tiden styrkes og udfordres.

På Odder Højskole kan du vælge hele pakken af sports- og fitnessfag, eller du kan vælge at supplere med fag fra helt andre områder. Du sammensætter selv dit skema ud fra skolens mere end 50 forskellige fag (se listen over valgfag ved at klikke her).  Som elev kan du i øvrigt benytte Odder Højskole faciliteter uden for undervisningen.

Tilmeld dig Sport og Fitness her

Sport & Fitness faciliteter

Odder Højskole har sin egen hal og en lang række andre faciliteter for Sport & Fitness

Ida Hvidtfeldt SkovmøllerTidligere elev
  • At tage på Odder Højskole er ikke blot en faglig investering, så du kan komme ind på dit drømmestudie. Det er en investering i livet, som ingen rejse, intet job eller uddannelse kan give dig.

Nicolaj Búk
    Nicolaj BúkTidligere elev
  • Jeg vil aldrig glemme den tid, jeg havde på Odder Højskole. Det var her, jeg fandt mig selv og fik venner for livet! Jeg vil altid vende tilbage til skolen og den vil altid være en stor del af mig

Julie Sørensen Diercksen