til forsiden
YouTube Facebook       
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, efterår 2016
18 uger - start 13. august
14 uger - start 10. september

Lange kurser, forår 2017
22 uger - start 8. januar
17 uger - start 12. februar
ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserStudierejserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English
 

 

Odder Højskole: Musik, Sang & Dans

Odder Højskole tilbyder alt, hvad hjertet begærer inden for musik, sang og dans. Du kan give den gas i sammenspil, fyre den af i dans og synge dagen lang. Her kan du fylde hele dit skema med musik, sang og dans eller vælge det, der netop tænder dig. På skolen har du alle muligheder for at dyrke det, du brænder for, og samtidig er du aldrig mere end 25 minutter væk fra storbyens musikliv og koncerter.
Du bliver kort sagt bedre rustet til både at starte dit eget band og til at gå videre med en musikuddannelse, når du på vælger sang, dans og musik på Odder Højskole

Musik

Her har du tiden, stedet og muligheden for at gøre noget med musikken. På musikhøjskolen kan du dyrke dit instrument, når vi spiller live, og du kan producere dine egne numre - akustisk eller elektronisk - i musikproduktion

Sang

Syng for sjov eller fordi du ikke kan lade være. Om målet er at finde din egen lyd, at få styr på sangteknikken eller bare synge dagen lang, er du kommet til det rette sted. Du kan fyre den af som forsanger i et af skolens bands, synge flerstemmigt i det rytmiske kor og fordybe dig i sangteknik og stemmetræning. Vil du gerne have det hele med, har du også mulighed for at få undervisning i solosang.

Dans

Al rytmisk musik er kropslig i sit udgangspunkt. Igennem skolens forskellige dansefag får du en dybere og bredere indsigt i kroppens sammenhæng med musikken. Du kommer til at stifte bekendtskab med danse fra hele verden, og hvad enten du er øvet eller nybegynder, garanterer vi både sved, grin og kropslig indsigt.

Kirstine, Lasse og Johannes spiller LIVE i musiklokalet
 
 
     
Odder Højskole . Rørthvej 34A . 8300 Odder . Tlf.: +45 86 54 07 44 . mail@odderhojskole.dk