til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, efterår 2016
18 uger - start 13. august
14 uger - start 10. september

Lange kurser, forår 2017
22 uger - start 8. januar
17 uger - start 12. februar
ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserStudierejserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Fotografi

Vi går praktisk til værks og arbejder i dybden med digital fotografi. Du lærer om lys, vinkler og komposition, og du ser eksempler på, hvordan de største fotografer har arbejdet med deres kunst.

Du arbejder med kamerateknik og bearbejdning af billederne i photoshop. Vi tager fat i håndværket, så du lærer at beherske kameraet med lukketid, blænde og forskellige objektiver. Du kommer både til at udforske reportage- og kunstfotografi, og du kan gå i dybden med det, som interesserer dig.

En del af undervisningen er opgaver af forskellige karakter, hvor vi gennemgår og diskuterer billederne. Der kan være udfordrende reportageopgaver eller iscenesat eksperimenterende fotografi. Vi kommer omkring fotografiets historie, stilarter og kendte fotografers værker og snakker om billedsprog og fotografiets betydning i medierne.

Faget kan bruges som start på en fotografuddannelse, hvis du vil arbejde med medier og billeder, eller hvis du bare vil lære at tage bedre billeder.

Vi udstiller vores værker på fx cafeer eller biblioteker, og vi indgår samarbejder med Odder Højskoles journalistskole.

Odder Højskole . Rørthvej 34A . 8300 Odder . Tlf.: +45 86 54 07 44 . mail@odderhojskole.dk