Journalistik & Politik
Tag del i verden

Leverandør til fremtiden

Vil du have hele verden som din professionelle legeplads, og vil du have et netværk fra hele verden at lege med? Så er Skolen for Verdensborgere, Journalistik og Nye Medier stedet for dig. Faget udfordrer alle dine sanser, dine kommunikationsevner og dine holdninger, og det klæder dig på til at rejse ud og deltage i debatten om, hvordan den nye verden skal indrettes.

Hvad enten du satser på at blive journalist, NGO’er, diplomat eller bare oplevelsesrejsende, så får du kufferten fyldt med indtryk og erfaringer, du kan bruge i dit senere professionelle liv, ligesom du får talt rigeligt med engelsk og opnår en stor viden om de højaktuelle politiske emner på den store verdensscene.

Verdensborgerskolen ved Odder Højskole er et moderne dannelsesprojekt. Du læser, ser og hører internationale medier og arbejder selv med at formidle og kommunikere globalt. Er du klar på en begivenhedsrig tur i verdenskarrusellen? Så spring på her! Odder Højskole garanterer, at du får en oplevelse for livet.

Tilmeld dig Journalistik og Nye Medier her

Journalistikkens verden på OH

Journalistikkens verden er kæmpestor.
Læs mere om hvordan vi ser på journalistikken på Odder Højskole.

Læs vores historier

OH Times er produceret af Odder Højskoles ihærdige journalistelever.
De tager dig med i historier fra Odder til Nepal, og fra højskoledagligdagen til verdenspolitik.

• At tage på Odder Højskole er ikke blot en faglig investering, så du kan komme ind på dit drømmestudie. Det er en investering i livet, som ingen rejse, intet job eller uddannelse kan give dig.

Nicolaj Búk
    Nicolaj Búk Tidligere elev
  • Jeg vil aldrig glemme den tid, jeg havde på Odder Højskole. Det var her, jeg fandt mig selv og fik venner for livet! Jeg vil altid vende tilbage til skolen og den vil altid være en stor del af mig

Julie Sørensen Diercksen