til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, efterår 2016
18 uger - start 13. august
14 uger - start 10. september

Lange kurser, forår 2017
22 uger - start 8. januar
17 uger - start 12. februar
ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserStudierejserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Skuespil

I faget arbejdes der praktisk med skuespil. Du får mulighed for at afprøve forskellige teknikker, som du udfolder enten gennem monologer eller i samspil med andre. Du undervises af en anerkendt film- og teater instruktør, der er vant til at få professionelle skuespillere til at yde deres ypperste.

Faget er relevant i forhold til teater og film, så du vil opleve både at optræde med publikum og at spille til kameraet. Det er to ret forskellige situationer, og du lærer, hvad der virker hvor. Herudover styrker faget din kropslige selvtillid, din tilstedeværelse og dit mod, og giver dig værktøjer du kan bruge fremover både som skuespiller og menneske.

Hvis du tager faget skuespil, kan du evt. afprøve dine evner ved at medvirke i de mange forskelligartede film, der produceres på filmlinjen hvert eneste år.

Odder Højskole . Rørthvej 34A . 8300 Odder . Tlf.: +45 86 54 07 44 . mail@odderhojskole.dk