til forsiden
YouTube Facebook
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, efterår 2015
18 uger - start 10. august
14 uger - start 6. september

Lange kurser, forår 2016
22 uger - start 10. januar
17 uger - start 14. februar
ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserStudierejserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English

Odder Højskole: Film & TV produktion

Filmskolen i højskolen hvor vi tager eleverne, os selv og arbejdet med filmhåndværket alvorligt. Du får tid og mulighed for at udforske filmens verden, dens virkemidler og for at arbejde koncentreret med at lave film og TV.

Du behøver ikke have stor erfaring, men du skal ville noget. Vi arbejder med analyse, storytelling og teknik – og du og de andre elever udgør et filmteam, hvor I sammen skaber jeres egne film.

Leverandør til Film og TV-branchen

Det Danske Filminstitut nævner os som en del af vækstlaget og en mulighed for at blive en del af filmfortællingen i fremtiden – fordi forløbet er tænkt og styret af filmfolk, som brænder for ideen og arbejdet sammen med dig.
Nogle af vores elever har haft film i skolen, mediefag på gymnasiet eller kommer fra Station Next eller filmskoler i udlandet, andre har pause fra universitetet eller kommer fra det praktiske liv, som tømreren, havbiologen og FN-soldaten… Fælles er , at alle er tændt på at afprøve filmens muligheder, værktøjer og sprog.

Den kreative klasse

Alle kan lege med i filmklassen og få afprøvet filmmediet, men nogle vil videre og de får en god start på livet som filmskaber. Vi har elever på vej med jobs i film og TV-branchen, på Medieskolerne i Viborg, Grafisk Højskole, Multiplatform Storytelling & production på VIA University, Medievidenskab på universitetet, og Super8 - nogle sigter på job, andre på Den Danske Filmskole, og så er der dem som laver deres egne film i professionelt regi, for egen regning…og risiko.

Oven i al det andet film har vi to temauger, hvor du kan vælge at dykke ned i videokunstens og musikvideoens nyfortolkning af filmmediet. Her arbejder Du sammen med højskolens øvrige elever. Ved siden af Skolen for Film og TV produktions lektioner deltager du i Odder Højskoles øvrige undervisning, hvor du kan vælge imellem bl.a. fotografi, kunst, psykologi, svømning og meget andet.

Skolen for Film og TV-produktion er fast leverandør til TV-Tonic.

Odder Højskole . Rørthvej 34A . 8300 Odder . Tlf.: +45 86 54 07 44 . mail@odderhojskole.dk