Film og TV produktion
Leverandør til film- og TV-branchen!
Film og TV Produktion
For filmfreaks, filmfanatikere og filmfantaster!

Filmskolen i højskolen hvor vi tager eleverne, os selv og arbejdet med filmhåndværket alvorligt. Du får tid og mulighed for at udforske filmens verden, dens virkemidler og for at arbejde koncentreret med at lave film og TV.

Du behøver ikke have stor erfaring, men du skal ville noget. Vi arbejder med analyse, storytelling og teknik – og du og de andre elever udgør et filmteam, hvor I sammen skaber jeres egne film.

Leverandør til Film og TV-branchen

Det Danske Filminstitut nævner os som en del af vækstlaget og en mulighed for at blive en del af filmfortællingen i fremtiden – fordi forløbet er tænkt og styret af filmfolk, som brænder for ideen og arbejdet sammen med dig.
Nogle af vores elever har haft film i skolen, mediefag på gymnasiet eller kommer fra Station Next eller filmskoler i udlandet, andre har pause fra universitetet eller kommer fra det praktiske liv, som tømreren, havbiologen og FN-soldaten… Fælles er , at alle er tændt på at afprøve filmens muligheder, værktøjer og sprog.

Den kreative klasse

Alle kan lege med i filmklassen og få afprøvet filmmediet, men nogle vil videre og de får en god start på livet som filmskaber. Vi har elever på vej med jobs i film og TV-branchen, på Medieskolerne i Viborg, Grafisk Højskole, Multiplatform Storytelling & production på VIA University, Medievidenskab på universitetet, og Super8 – nogle sigter på job, andre på Den Danske Filmskole, og så er der dem som laver deres egne film i professionelt regi, for egen regning…og risiko.

Oven i al det andet film har vi to temauger, hvor du kan vælge at dykke ned i videokunstens og musikvideoens nyfortolkning af filmmediet. Her arbejder Du sammen med højskolens øvrige elever. Ved siden af Skolen for Film og TV produktions lektioner deltager du i Odder Højskoles øvrige undervisning, hvor du kan vælge imellem bl.a. fotografi, kunst, psykologi, svømning og meget andet.

Skolen for Film og TV-produktion er fast leverandør til TV-Tonic.

Tilmeld dig Film og TV produktion her

Filmhøjskolens faciliteter

Læs mere om Filmhøjskolens filmfaciliteter her

Se Film og TV fra OH

På filmskolens YouTube-kanal kan du finde prøvefilm,
afgangsfilm, TV og meget mere fra højskolen

Se OH's TV-produktioner

Besøg Odder Højskoles TV-kanal TV Tonic,
der sender på Kanal Østjylland

• Da jeg startede på Odder Højskole troede jeg, at jeg skulle lave spillefilm. Nu læser jeg TV- og Medietilrettelæggelse, og selvom det måske ikke virker som det største skift, så var det på Odder Højskole, jeg blev bevidst om, hvad jeg var god til, og hvilken retning jeg ville.

Lau Lefholm
    Lau LefholmTidligere elev