Designskolen på OH
Tøj, der passer perfekt
Keramik på OH
Lær håndværket og skab keramiske kreationer

På Odder Højskoles designskole kan du slippe din kreativitet løs på innovative kreationer. Du bliver klædt på til en fremtid inden for designverdenen, og du får mulighed for at sammensætte din helt egen portfoliomappe. Du tager udgangspunktet i din personlige smag, og du lærer at omsætte din personlighed i design, tøj, innovation og æstetik.

Design i alt

Der er design i alt, hvad vi omgiver os med. Parfumer og proptrækkere. Huse og hårspænder. Grillhandsker og gadelamper. Alt går igennem designerens hoved og hænder, og det er designprocessens mange faser og inspirationskilder, der er udgangspunktet for Odder Højskole designlinje. Alt efter hvilke af skolens designfag, du kaster dig ud i, vil du blive udfordret og få udvidet din viden om, hvordan trends opstår. Ikke kun inden for tøj og mode, men inden for alle former for produkter.

Vælg din egen fagkombination

Hvad enten du satser på at skabe morgendagens trends, ønsker at bryde med modens magt eller bare er fascineret af det, du omgiver dig med, så er Skolen for design på Odder Højskole et oplagt valg for dig. Du sammensætter selv din fagkombination. Du kan vælge mange fag inden for design, eller du kan kombinere din designinteresse med fag fra højskolens andre linjer. Alt i alt får du mere end 60 højskolefag at vælge mellem.

Følg i øvrigt OH’s designskole på instagram. Den er fyldt med visuel inspiration.

Tilmeld dig Designskolen her

Designfaciliteter på OH

Både vores design- og keramiklokaler er toptunede til kreative udfoldelser.

Følg os på pinterest

På designhøjskolens pinterest profil kan du se eksempler på, hvad vi producerer, og hvad vi synes er spændende design

• At tage på Odder Højskole er ikke blot en faglig investering, så du kan komme ind på dit drømmestudie. Det er en investering i livet, som ingen rejse, intet job eller uddannelse kan give dig.

Nicolaj Búk
    Nicolaj Búk Tidligere elev
  • Jeg vil aldrig glemme den tid, jeg havde på Odder Højskole. Det var her, jeg fandt mig selv og fik venner for livet! Jeg vil altid vende tilbage til skolen og den vil altid være en stor del af mig

Julie Sørensen Diercksen