til forsiden
YouTube Facebook       
Film . Kunst . Psykologi . Krop . Musik . Outdoor . Og meget mere ...
Lange kurser, forår 2016
22 uger - start 10. januar
17 uger - start 14. februar

Lange kurser, efterår 2016
18 uger - start 13. august
14 uger - start 10. september
ForsideOm skolenLange kurserKorte kurserStudierejserArrangementerMød eleverneElevforeningenKontakt-- In English
 

Det praktiske

Tidspunkt
lørdag d. 27. februar 2016 kl. 10-18
(Mokost lørdag kl. 9, middag kl. 18)
Søndag d. 28. februar 2016 kl. 9.30-15 (Mokost kl. 9)

Pris

1495 kr. som inkluderer alle måltider, kaffe, te, kage og frugt samt overnatning på dobbeltværelse.

Tilmelding

Tilmeld dig her!

Sted
Skolen for Krop og Bevidsthed, som har sit eget hus på Odder Højskole.

Medbring

  • evt. Madpakke til frokost lørdag (hvis ikke du kommer til mokost kl. 9)
  • Løst tøj som du kan bevæge dig i
  • sokker
  • logbog/papir
  • sengelinned
  • Vandflaske

 

 

 

 

Står du ved dig selv?

Tema:

 

 

Mange mennesker lever en fortravlet hverdag, hvor karriere, familie, hobbies, venner, sundhed og træning skal forenes. Der skal træffes valg og prioriteringer, siges ja og nej, og mange af os forsøger at tænke os til løsningerne for, hvordan vi får det bedste ud af livet. Men tanker kan nemt blive påvirket af andre menneskers tanker og idéer, eller vi styres af fornuft og det, vi burde gøre.
På kurset vil vi udforske, hvad der kan ske, når hovedet får en pause, og når kroppen og sanserne får lov at "tale". Udgangspunktet på kurset er at arbejde med kropsbevidsthed. Ved at lære at lytte til kroppens signaler, kan man blive mere præcis og bevidst både i fht, hvad man selv ønsker og har behov for i livet, og i fht, hvad man signalerer ud til omverden.
Vi vil arbejde ud fra begreberne grounding, afgrænsning og kropsudtryk. Ved at arbejde med din grounding, kan du blive stærkere i at mærke, hvad du egentlig har behov for, og ved at arbejde med din afgrænsning, kan du blive bedre til at mærke, hvor du skal sige til og fra - og hvordan du skal gøre det og udtrykke det.

Indhold:

Du vil på kurset blive præsenteret for teori om grounding, afgrænsning og kropsudtryk. Vi vil derudfra arbejde praktisk med ovennævnte temaer, hvor du vil lære igennem egne oplevelser. Vi vil arbejde dynamisk og legende, og mere roligt og blidt, og du vil komme til at arbejde indadvendt med dig selv, og mere udadvendt i parøvelser og i hele gruppen.

Underviser:

Ditte L. B. Lauridsen, 28år, Psykomotorisk Terapeut, DAP. Til dagligt ansat på Odder Højskole og Aarhus Social- og Sundhedsskole.

Hvem kan deltage

Alle med interesse for kroppen samt lyst til at bevæge sig med fokus på ovenstående tema, kan deltage. Er du ansøger til Psykomotorikuddannelsen i Randers, øger deltagelse på kurset desuden din mulighed for optagelse på skolen.

 
 
     
Odder Højskole . Rørthvej 34A . 8300 Odder . Tlf.: +45 86 54 07 44 . mail@odderhojskole.dk