Odder Højskoles køkken

Hvem gider tage på højskole, hvis ikke maden er i orden?

– Så det er den på Odder Højskole!

Maden er en masse grøntsager, friske fisk, saftige kager, simret kød i utrolig sovs, vintersupper og lunt brød med sprød skorpe. Saltristede nødder, tang på japansk, sommerens bær og stærke chutneyer. Vi laver kanelsirup og bager æblerne fra vores lokale æbleleverandør. Værner om vores kendte salatbord med de mange grøntsager, farver og smage.

Vi laver mad vi kan li´, for så smager det bedst! Vi bevæger os ud i kogekunst fra alle verdenshjørner og viser respekt for de gode danske opskrifter fra gamle dage. Vi foretrækker årstidens bedste råvarer og vi vælger ofte de økologiske.

Vi elsker ikke nødvendigvis kritik, men vi kan ikke leve med, at din mave og smagsløg brokker sig. Derfor tager vi respektfuldt imod kritik og tilskyndelser.

Vi er et madteam, som har faglig stolthed og som selv besidder et meget kritisk smagsløg.

Vi tror på at maden samler os i hverdagens åndehuller. Den gir os et spark så vi glade, tilfredse og mætte kan udfolde og udfordres i det vi nu har gang i.

Maden på Odder Højskole er noget at glæde sig til. At snakke om. Et minde om en velkendt ret fra dengang, et boost til smagsløgene.

Velbekomme!

Husk i øvrigt at se køkkenets helt egen blog. Den hedder ohgastronomy.dk

Tilmeld dig vores kurser her

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om Odder Højskole?