Skuespil

I faget arbejdes der praktisk med skuespil. Du får mulighed for at afprøve forskellige teknikker, som du udfolder enten gennem monologer eller i samspil med andre. Du undervises af en anerkendt film- og teater instruktør, der er vant til at få professionelle skuespillere til at yde deres ypperste.

Faget er relevant i forhold til teater og film, så du vil opleve både at optræde med publikum og at spille til kameraet. Det er to ret forskellige situationer, og du lærer, hvad der virker hvor. Herudover styrker faget din kropslige selvtillid, din tilstedeværelse og dit mod, og giver dig værktøjer du kan bruge fremover både som skuespiller og menneske.

Hvis du tager faget skuespil, kan du evt. afprøve dine evner ved at medvirke i de mange forskelligartede film, der produceres på filmlinjen hvert eneste år.

Læs mere om filmfagene på Odder Højskole

Ida Hvidtfeldt SkovmøllerTidligere elev