Modeltegning

Her kan du fordybe dig i et af verdens mest benyttede og besværlige motiver, en af de mest udtryksfulde og vedkommende former; menneskekroppen!

Du tegner den i bevægelse og i hvile. I helheder og detaljer; Helfigur, torso, hænder, fødder, portræt.

Og du tegner emner og objekter, som knytter sig uløseligt til kroppen: jakken, skoen , handsken, stolen og det fysiske rum.

Faget henvender sig til alle. Fra filmfolk, der skal tegne storyboards, til designere, der arbejder med at klæde kroppen på.

Se flere fag på Skolen for Tegning og Kunst

Ida Hvidtfeldt SkovmøllerTidligere elev