Her skal du hamre, banke, slibe, skære, file, polere og gravere billedet frem.

Du arbejder længe og nærmest i blinde med gravørnålen. Du har kun forestillingen om det færdige billede at støtte dig til. Og endelig, til slut, oplever du den store forløsning og forundring, når du løfter det færdige tryk ud af raderpressen. Din fantasi, materialerne og trykkeprocessen har i forening skabt et nyt billede, med en egen selvstændig karakter. Helt forskellig fra tegning, maleri og fotografi.

Vi skal gravere smukke og personlige billeder frem af metalplader, plastik, pap og skum.

Flere fag på Tegning og Kunst

Ida Hvidtfeldt SkovmøllerTidligere elev