Beklædningsdesign

Går du med drømmen om at uddanne dig inden for modeområdet? Eller er du bare skudt i tøj? Uanset hvad du svarer, så er der plads til dine ideer og udtryk på Beklædningsdesign på Odder Højskole.

Udgangspunkt i dig

Udgangspunktet er din personlige smag og det, du kan, når du starter. Derfor kan både nybegyndere og mere erfarne være med. Vi arbejder med hele processen. Fra valg af inspiration over skitsering og tegning til tilskæring og opsyning.

Du bliver fortrolig med:

• Trend og inspirationskilder
  • Tegning og illustration
  • Opbygning og kollektion
  • Modeludvikling
  • Konstruktion af mønstre
  • Måltagning
  • Tilretning af mønstre
  • Syteknikker

Gennem hele forløbet får du individuel vejledning om de stillede opgaver og dine egne kreationer. Forløbet kulminerer med et modeshow, hvor du både er designeren, stylisten og eventuelt modellen.

Beklædningsdesign retter sig bl.a. mod design- og håndarbejdsskoler, og vi samarbejder med en række forskellige skoler og holder os ajour med deres krav. Du kan få hjælp til at samle en portfolio mappe.

Se flere fag på designskolen

Ida Hvidtfeldt SkovmøllerTidligere elev