Designhøjskolens faciliteter

Højskolens designlokaler er netop blevet renoveret og markant udvidet. Vi har et stort, lyst designværksted, hvor vi kan sy, farve stof, arbejde på både store og små designprojekter og i det hele taget give rum til at udfolde kreative tanker.

Odder Højskoles store keramikværksted emmer af hygge og er samtidig et perfekt sted for kunstnerisk frembringelse. Vi kreerer til lyden af den knitrende pladespiller og spruttende kaffemaskine. Samtidig er værkstedet veludstyret: Vi råder over to el-ovne, som du lærer at fylde og tømme. Vi bruger også udendørs rakubrænding, extrudering og vi har naturligvis drejebænke.

page  1  of  2

Ida Hvidtfeldt SkovmøllerTidligere elev

Tilmeld dig vores kurser her